Maailma tugevaima korvpalliliiga NBA kohtumised jõuavad alanud hooajal otsepildis ja eestikeelse kommentaariga Kanal 12 vahendusel ka Eesti televaatajateni.

Kanal 12 hakkab NBA kohtumisi näitama igal pühapäeva õhtul, mõne erandiga kell 22.30. Ülekannete Eesti Meedia peaprodutsent Marko Kaljuveer arvab, et NBA kõnetab lisaks kogenud korvpallisõpradele ka nooremat publikut.

„On olnud kuulda, et koolinoored on alanud hooaja eel üpris elevil. NBA on ju paljude noorte unistus ning loodetavasti leidub tulevikus ka Martin Müürsepa mantlipärija, kes on seni ainsa eestlasena „unistuste liigas“ väljakule pääsenud,“ ütles Kaljuveer.

NBA põhihooaeg algas sel nädalal ja kestab 10. aprillini. Tiitlikaitsjana läheb väljakule Golden State Warriors, kes on neli hooaega järjest kohtunud finaalis Cleveland Cavaliersiga ja võitnud neist duellidest kolm (2015, 2017 ja 2018). Cavaliersi võimalused tänavugi finaali jõuda on aga oluliselt väiksemad, sest meeskonna staarmängija LeBron James lahkus ja liitus Los Angeles Lakersiga.

 

Esimene mäng on Kanal 12 eetris sel pühapäeval, kui tund pärast südaööd algab otseülekanne kohtumiselt Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks.