Läbi terve suve oma perega televaatajaid naerutanud staar-blogija Mallukas läheb täna kell 21.00 sügisele vastu Kanal 2 uues saatesarjas “Malluka sügis”.

Eesti kuulsaima blogija Malluka abikaasa Kardo jäi pärast teise lapse sündi lapsehoolduspuhkusele. Peagi sünnib nende perre kolmas laps. Pooleli on maja remont ja ees seisab tihe sügis.

Tänases osas vajavad haiged putitamist, Mallukas kinniteipimist ja maja fassaad laudise paigaldamist. “Kiivreid on vaja. Üldse on tegelikult vaja see töö ära lõpetada. Nii kõriauguni on sellest teemast,” kirub Kardo, kui saab laudise lauaga vastu pead.

Samal ajal tuleb Mallukal täita Kardo kohustusi ja kööki koristada. “Ma juba sain tagasisidet, et saatest jääb mulje, et ma ainult mölisen ja karjun Kardo peale, aga tegelikult ma kaamera ees püüan seda võimalikult vähe teha,” naljatleb ta.

Malluka suvi on saanud sujuvalt sügiseseks ja see tähendab, et juba hiilivad ligi ka viirused. Väike Lende on endale tummise köha saanud.

Suvel alanud pesapunumismaania on muutunud täiesti pidurdamatuks. Lisaks fassaadile käib remont ka esikus ning paigaldati ka uus kamin. Mallukal aga ei ole ikka veel küll ning juba ta otsibki internetist uusi väljakutseid.

 

“Malluka sügis” alustab Kanal 2s täna õhtul kell 21.00, vahetult enne hittsarja “Pilvede all” uut osa.