Täna kell 21.30 stardib Kanal 2 menuka komöödiasarja “Naabripika” 10. hooaeg. Esimestes osades on esnalaste huulil vaid üks küsimus: mis saab Esna vallast siis, kui vallavanem peaks surema?

“Paavel on suremas. Oli eile varba ära löönud ja täna enam voodist ei tõuse,” kiirustab kirikuõpetaja oma venna hinge põrgust päästma. Krista aga valmistub Paavlit juba pühakuks kuulutama: “Väga suur mees, vajab ka väga suurt leske”. Just selliste pöördeliste käikudega alustab tänane “Naabriplika” uus hooaeg.

“Asi läheb jälle täie tuuriga käima, vallavanem oma vanas headuses. Me võtame ikka fookusesse ka hiljutised sündmused Eestis, mis on sarjas oleva mölluga seotud. Vabastav kogemus, kui sa saad ka päris probleemide üle natuke naerda. See puhastab seda õhkkonda meil siin,” kommenteerib uues hooajas toimuvat üks stsenariste Martin Algus.

Värvika vallavanema kõrval naasevad “Naabriplikas” ekraanile ka teised telelemmikud, aga oodata on ka uusi karaktereid.

Sel hooajal tuleb Esna rahval muuhulgas veel rinda pista korruptsiooni, kadunud rakettide ning tšakrate avamise maagilise maailmaga.

“Naabriplika” uus ja veelgi pöörasem hooaeg saab avalöögi Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast lustakat erisaadet “25 aastat Kanal 2: saatevigade mullafond”.

 

Piltide autor fotograaf Mihkel Maripuu.