Sel aastal tähistab Eesti vanim eratelekanal Kanal 2 oma 25. sünnipäeva. Juubelisügisel kostitab Kanal 2 vaatajaid enam kui tosina uue saatesarjaga. Argipäeva hommikud saavad uue hingamise värske ja hoogsa hommikuprogrammiga, mida juhivad Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool.

Igahommikune otsesaade „Hommik!“ toob esmaspäevast reedeni vaatajateni hea tuju ja kõige tähtsamad uudised. Sinna juurde veel mõnus annus lõõgastavat muusikat ja muidugi ka meeleolukat vaatamist pisiperele.

„Me oleme võtnud eesmärgiks, et asi peab olema konkreetne, aga samas tore ja mõnus. Kui ärkad hommikul üles, siis teler ei oleks uinutav, vaid annaks päevale hea hoo. See, kes meid vaatab, saab hommikul väga mõnusa power’i,“ kirjeldab saatejuht Robert Rool peagi algavat hommikuprogrammi.

Aastaid Kanal 2 saateid „Krimi” ja “Rooli võim” juhtinud Robert Rooli kõrval hakkavad uut hommikuprogrammi „Hommik!“ vedama ka populaarsest telemagasinist „Radar“ tuttav Jüri Butšakov ning pikalt MyHitsi hommikuprogrammi juhtinud Piret Laos.

„Mina elan kõige kaugemal Lasnamäel ja ma olen välja arvutanud, et hommikune ärkamine saab olema umbes 4.30. Ma arvan, et Piret peab ärkama umbes sama vara, sest ta tahab ikka ilus ja särav välja näha. Jüri elab Kanal 2 maja kõrval, ma kujutan ette, et tema ikka laseb luha ja tuleb kümme minutit enne saadet,“ on Robert lustakas ootuses.

 

Meeleolukas hommikuprogramm „Hommik!“ alustab Kanal 2-s juba sel sügisel!