Täna kell 20:00 näeb Kanal 2 vahendusel Tõnis Niinemetsa power-up comedy’t “Tõnis Niinemets. Homme on täna! 100”.

Eesti Vabariigi juubeliaastale pühendatud naljaetenduses arutleb näitleja Tõnis Niinemets läbi musta ja natuke vähem musta huumori ühiskonna valupunktide üle.

 

Maailm muutub kiiremini kui varem. Sa ei saa aru, kuhu see kõik liigub? Sa ei ole kindel, kas Sa oled õigel teel? Võiks ju olla keegi, kes annaks vastuseid, keegi, kes aitaks meil kohaneda. Keegi, kes pakuks häid, uusi, geniaalseid lahendusi kõikidele küsimustele. Ja see inimene ongi Tõnis Niinemets.


“See on põnev aeg, kus me elame. See on inspireeriv aeg. See on aeg, kus Maa on lapik, naaber on UFO, kass on KGB salaagent. See on fantaasiamaailm, kus me oleme,” naljatleb Niinemets.

 

Tõnis Niinemets on mures Eesti pärast ja otsib uusi lahendusi, et päästa Eestile väga halvasti alanud juubeliaasta. Lisaks sellele, et Eestil on isiklikke probleeme ja riiklikke probleeme, tuleb meil lahendada ka globaalseid probleeme, millele Niinemets täna õhtul lahendusi pakub.

 

“Ma ei julge isegi Pariisi minna. Tegelikult ei julge isegi lennuki peale minna. Ainuke mõte seal lennuki peal on, kas see lennuk praegu tõuseb õhku või lendab õhku,” viskab Tõnis Niinemets õhku musta huumorit.

 

Power-up komöödia “Tõnis Niinemets. Homme on täna! 100” naerutab Kanal 2 ekraanil täna kell 20:00, kohe pärast “Reporterit”.