Heidame pilgu tulevikku ja uurime, mida põnevat toob 17. septembril alanud "Kelgukoerte" uus hooaeg.

Kõsta ja Liii

Lauljatar Lenna Kuurmaa jätkab kapo uurija ja Kõsta (Juhan Ulfsak) sõbranna Liii rollis. Produtsent Kirss leiab, et Lenna mängib Liii osa väga hästi. Lilil tekib side Kõstaga ning viimane tunnebki, et tahaks enda kõrvale naist. Tõsi, algul kaaluti Lili kui uurija toomist Kelgu osakonda, aga sarjatiim otsustas, et mõte pole hea ja Liii Kelgu osakonda üle ei tule.

Rops ja tema taust

Sügishooaeg avab senisest enam ka kohtuarst Ropsi (Olaf Suuder) tausta. Rops sukeldub internetimaailma. Seal on unetutele mõeldud keskkond, mis võib lõppeda kooseluga. Rops lähebki kohtingule, aga me ei näe, kellega ta ikkagi kohtub. Hetkel pole täpselt teada, kuhu Ropsi sisuliin välja jõuab. Alanud hooajal saame rohkem teada Ropsi taustast.

Toomas Kirsi sõnul plaanib stsenarist ka uusi tegelasi sisse tuua, aga se da alles hooaja keskel.

Anna ja raha

Möödunud hooaja lõpus kandis Anna (Kairit Tuhkanen) osa pärandusest Posti pangaarvele. Uuel hooajal tekib sellega seoses veel kuhjaga probleeme. "Nüüd üritab Anna Postile näidata, et kõik oli suur juhuste kokkulangemine ja ta pole tegelikult milleski süüdi. Ja et ta tegi kõik, et Post saaks raha ja poja kätte," lisab Toomas Kirss.

Mart ja Pulk

Möödunud hooajal sattus Mart (Madis Milling) Pulga (Priit Võigemast) eestvedamisel ööklubisse minnes paksu pahandusse. Ometi ei takista see tal uuel hooajal Pulgaga välja minna. Seekord probleeme ei teki. "Mart ja Pulk lähevad vahepeal isegi riidu, aga lepivad siis jälle ära. Pulk ütleb, et lähme välja ja ma näitan, milline elu linnas käib," kirjeldab Kirss.

Uue hooaja lõpus näeb ära Mardi suure armastuse Miili (Ithaka-Ma-ria Rahula). Esimeses osas oli ekraanil Jaanika Sillamaa, kelle tegelane samuti Mardile huvi pakkus. "Stsenarist lubas, et leiab ka Pulgale naise, aga ei tea, kes see on ja kuidas asi läheb."

Post ja Felix

Uurija Post (Taavi Eelmaa) püüab uuel hooajal rohkem isarolli sisse elada, kuid ei saa sellega hästi hakkama. "Ta avastab toreda asja. Kui käia väikse lapsega väljas, rannas või pargis, siis enamik lastega naisi tunnevad üksikisa vastu huvi," muigab Kirss. Ja nii naudibki Post senisest suuremat tähelepanu.

Liisbet ja Kelk

"Kelgukoerte" uuel hooajal tundub Liisbetile (Kaie Mihkelson), et Kelk (Kalju Komissarov) vajab enda kõrvale naist. Kelgust pole aga asja ja nii peab Liisbet juhtimise üle võtma. "Ta on mees, kellele tuleb pähe istuda," ütleb produtsent Toomas Kirss. Emalik Liisbet veabki Kelgu teatrisse, toob talle suppi, sooje pirukaid ja kohvi. Kelk võtab pikapeale vedug