Vaata SIIT!
 
Kanal 2 probleemsaate „C-Komando“ keskmes 84-aastane Leida, kes infarkti järel jäi päevapealt ilma nii kodust kui ka pangaarvele kogutud 4000 eurost.
 
C-Komando asus asja uurima. Selgus, et asja taga seisis naise endine hea sõbranna, kelle arvates vanaproua koht ongi vanadekodus.
 
Vanaproua Leida oli elanud 11 aastat korteris, mida ta pidas küll enda omaks, aga mis ei kuulunud talle. Korteri tegelikuks omanikuks oli vanaproua kauaaegse sõbranna tütar, kes nimetas ennast ka Leida hooldajaks.
Päeval, mil Leida sai infarkti, korraldati kõik nii, et ta oma koju enam naasta ei saaks. Tema isiklikud asjad tõsteti koridori ja pangaarvelt võeti 4000 eurot.
Hetkel, kui Leida perekonnatuttav Jane pöördus C-Komando poole, polnud vanaproual ei kohta, kus elada ega ka riideid, mida kanda. C-Komandol tuli sekkuda üsna jõuliselt ning asuda vanaprouat ka kohtus esindama. Vaatamata sellele, et on jõustunud kohtumäärus, leiab korteriomanik, et ta ei ole eksinud ja et vanaproua koht ongi vanadekodus.
 
„C-Komando“ on Carmen Pritson-Tamme juhitud Kanal 2 probleemsaade, kus saate meeskond läheb appi lahendama inimeste väga valusaid igapäevamuresid. Olgu need siis juriidilised, psühholoogilised või sotsiaalsed. C-Komando meeskonda kuuluvad oma ala parimad professionaalid. Nende ühiseks eesmärgiks on leida lahendus.
 
“C-Komando” on eetris kolmapäeviti kell 22:30, kohe pärast menusarja „Pilvede all“.