Vaata SIIT!

Noor taluperenaine Heidi Hanso ja tema kaks väikest last toovad tänasest televaatajateni maaelu selle kõige ehedamal moel. Kanal 2 uus südamlik tõsielusari „Meie pere ja muud loomad“ jälgib selle omanäolise perekonna unistust luua ühest vanast Saaremaa talust endale sügiseks päris oma kodu.
 
„Meil on hullumeelne plaan. Me kolime siia sisse ja teeme sügiseks sellest oma unistuste kodu,“ võtab kuulsast Hansode suurperest pärit Heidi kokku eesootava suve vanas Pajuvärava talus. Kanal 2 elurõõmus tõsielusari jälgibki, kuidas see Heidil ja ta kahel lapsel välja tuleb. Töid vanas talukohas jagub, sest Pajuväraval pole elatud viis aastat ja korralikust veevärgist võib pere hetkel vaid unistada. Uus majapidamine peab sobima seejuures ka pere sulelistele ja karvastele kaaslastele, sest Heidil on uude kohta kaasa võtta lisaks lastele ka suur loomapere pesukarudest hobusteni. „See on nagu haigus. Et kui sul on üks loom, siis ühel hetkel on neid järsku kuidagi palju,“ naerab Heidi oma kirju pere üle.
 
Rakkus käed, veidrad koduloomad ja palju-palju tööd on selle tegusa pere argipäev, millele televaataja saab hakata nüüd igal esmaspäeval sarjas "Meie pere ja muud loomad" kaasa elama. Heidi lapsed, 5aastane Uma Säsil ja 3aastane Hendrik Raju, lisavad sarja vahetut lapselikku tarkust ja maalastele omast ehedust - maast madalast loomadega koos üles kasvanud lapsed püherdavad pigem poris ja suhtlevad loomadega, kui istuvad toas arvuti taga. Selliselt kolmekesi tegutsedes toob Pajuvärava uus pere vaatajateni nii maaelu rõõmud kui ka raskused. Ette tuleb kindlasti ka viimaseid, sest Heidil napib nii rahalisi vahendeid kui ka tehnilisi oskusi. Selle korvab tegus naine aga optimismiga, millega ta võtab vastu kõik väljakutsed. „Pappi meil eriti ei ole ja meil tuleb ära teha tohutu hulk tööd. Aga me saame hakkama.“
 
„Meie pere ja muud loomad“ on Kanal 2s esmaspäeviti kell 21:30.