Täna, 22. juunil kell 20 jõuab Kanal 2 eetrisse haavatud sõdurite perede toetuseks korraldatud heategevuslik kontsert «Laulud sõdurile», kus esinevad Karl-Erik Taukar, Siiri Sisask, Getter Jaani, Grete Paia, Jaagup Tuisk, Inger, Merilin Mälk ja Eneli Lepik. 

Vaata Elu24st klippe, milles muusikud räägivad, miks kontsert oluline on:

https://www.elu24.ee/7002319/laulud-sodurile-artistid-pohjendavad-miks-kontserti-vaadata-ja-toetada

Üheksandat korda toimunud heategevuslik kontsert toimus sedapuhku Covid-19 meetmete tõttu 18. juunil Tapa suletud sõjaväelinnakus. Piirangutest hoolimata jõudsid sinna esinema mitmed Eesti armastatud lauljad ning sündmust väisas ka riigipea.

«Laulud sõdurile» kogutud annetustega toetab Carolin Illenzeeri Fond raskelt vigastatud või teenistuses langenud kaitseväelaste laste haridusteed ning huvitegevust.

Carolin Illenzeeri Fond kutsub inimesi üles toetama lapsi helistades fondi annetustelefonidele. Üheksa tegevusaasta jooksul on pered tänu fondi toetustele saanud tuge oma laste ülikooli saatmisel, hobidega tegelemisel ning kooliaasta alguse puhul. Fond on saanud oma nime 2005. aastal välismissioonil Iraagis langenud vanemveebel Arre Illenzeeri tütre Carolini järgi. 

Annetustelefonid:

900 6705 annetad 5 eurot

900 6715 annetad 15 eurot

900 6735 annetad 35 eurot