Vaata järele SIIT!

 



Suurlavastuses "Sajandi armastus" otsustab kuningas Lajos II astuda kavalasse võitlusesse Suleiman I vastu. Ta saadab Istanbuli naise, kelle kättemaksuhimu on elutahtest suurem, sest tema armastatu sai surma sultani käe läbi nende pulmaööl, mil Suleiman ja tema väed tulid Lajos II hävitama.

Kired ei taha poliitilisel tandril kuidagi vaibuda. Paralleelselt Rhodose saare sõjaretke ettevalmistamisega, püüavad kaks vana "sõpra" - sultan Suleiman I ja Ungari kuningas Lajos II - ikka ja jälle teineteist hävitada. Lajos II-l on selleks ka hea relv - eriti kättemaksuhimuline naine Victoria, kellel õnnestub endalegi üllatuseks Suleiman I palee haaremiorjatariks saada. Nüüd ei lähe päevagi, mil ta ei mõtleks, kuidas oma armsama tapmise eest sultanile kätte maksta. Kõige lihtsam on seda teha läbi sultani kõige kallima vara - läbi laste.

Suleiman I ja emand Valide on täiesti kindlad, et õde Hatice õnn peitub väikese Mustafa õpetajas ja Pasha pojas. Sultani korraldusel peetakse kihluspidu juba enne Rhodose saarele sõitmist. See aga ajab niigi nõrga ja murtud südamega Hatice tegudeni, kus kaalul on elu ja surm. 

Hürrem aga sab rõõmusõnumi, mida otsustab kohe Suleimanile isiklikult teatama minna. Oma pettumuseks tundub talle, et sultan ei rõõmustagi eriti uudise üle. See aga tekitab temas tunde, et tema mõjuvõim sultani üle on viimasel ajal vähenema hakanud...

Kirglik "Sajandi armastus" jõuab Kanal 2 ekraanile igal pühapäeval kell 19:35.