Vaata saadet SIIT!


Suvehooaja esimese “Suvereporteri” koduks oli lõunamaises stiilis suverõdu, kus heade uudiste üle peavad valvet kaks eksootilist puujumalat.

“Suvereporter” oli tulvil muusikat ja üllatusi. See oli suur telepidu, kus lisaks „Suvereporteri“ tunnuslugu esitavale Kihnu Virvele esinevad veel Kolumbus Kris, Kuusalu laulukoor, tuleneelajad, holatantsijad jpm.

 “Suvereporteris” algas ka tasuta terrassi konkurss – üks perekond võidab oma koju võrratu silmailu. Et konkursil osaleda tuleb saata südamlikud perepildid vahvast perepeost ja suvisest grillist koos toreda selgitusega aadressile tasutaterrass@reporter.ee. Saata võib ka videosid, millest lustakamad jõuavad saatesse.

“Suvereporter” on valmis eetrisse minema nii suursündmuste keskelt kui ka koduõuedelt, laevadelt, suvilatest, suverestoranidest, saunalavalt, rannast, tänavalt või kust iganes, kus midagi toredat ja tähtsat toimub.

“Suvereporter” toob Tallinnasse eesti inimese, kes pole kunagi Tallinnas käinud ja kelle võtab vastu lausa linnapea isiklikult. Jälgime mitme päeva jooksul tema muljeid ja elamusi Eesti pealinnast.

Jätkame ka huvitavate reportaažidega välismaalt. Seekord läheb “Suvereporter” eetrisse Taist, Venemaalt, Ameerikast, Saksamaalt jne.

Ja mis suvi see oleks ilma ilusa ja siresäärse ilmatüdrukuta! Juba täna vahendab ilmateadet Miss Estonia 2011 ja Top Model of the Universe I printsess, Saaremaa tüdruk Madli Vilsar.

Kõik see ja veel palju muud põnevat on Kanal 2s igal õhtul kell 20 “Suvereporteris”.