Vaata SIIT!

Kanal 2 eetrisse jõudis järjekorras sajas „Kodutunne“.
„Juubelisaade on eriline, sest selles saates näitame palju kaadritaguseid tegemisi,“ räägib saate produtsent Kristi Nilov.
 
Juubelisaate keskmes oli väikese tütrega Mustamäel elav Kaja. 20 aastat tagasi juhtus naisel autoõnnetus, mille tagajärjel on ta aheldatud ratastooli. Õue pääseb ta vaid siis, kui keegi ta kortermaja trepist alla aitab. „Kodutunne“ kutsub kõiki kaasa aitama, et Kajale tema elu tagasi kinkida - plaan on naise kodumajja paigaldada invalift. „Kaja lugu on tegelikult pretsedent. Eestis on palju Nõukogude-aegseid korterelamuid, milledes paraku puuduvad tänapäevased tingimused neile, kel on kas raskendatud või pole üldse võimalik treppe liikumiseks kasutada,“ selgitab saate produtsent Kristi Nilov. „Rootsist tellitud invalift läheb koos paigaldusega maksma ligi 20 000 eurot. Hetkel oleme kogunud üle 6800 euro,“ ütleb Nilov.
 
„Kodutunne“ on nelja aastaga aidanud sadat perekonda. Aidatakse perekondi, kus kasvavad lapsed, kuid kus samas ei ole olnud võimalusi lastele tagada tänapäevaseid elutingimusi.