Vaata SIIT!



“Kodutunne” läks Saaremaale, Leisi valda. Siin elavad Elmo ja Marju koos oma nelja väikese lapsega. Vaatamata sellele, et pereisa kaotas oma käe 17-aastaselt ja pidi õppima uuesti käima, on ta tänaseks tubli ja tegus töömees, kes on ka viinakuradi seljatanud. “Kodutundel” oli sedapuhku hea tulla, sest kogu lammutustöö oli pereisa ja tema head sõbrad oma õlule võtnud.

“Kodutunne” on Leisi vallas, et aidata Elmot ja Marjut. Kuangi avariis käe kaotanud Elmo sõnul pole saarel temasugusel mehel lihtne tööd leida. Ega see töö tegemine ka kodu juures ühe käe ja kroonilise liigeste-lihaste põletikuga suurem asi pole. Vaatamata sellele ei istu ta käed rüpes, vaid annab endast kõik, et Marjul ja nende neljal lapsel, kellest üks ka puudega, oleks katus pea kohal ja toit laual.

1928. aastal valminud maamaja vajab hädasti remonti. Pärast seda kui “Kodutunde” meeskond pere esimest korda külastas, otsustas Elmo asja käsile võtta ja tegi omaltpoolt kõik ettevalmistustööd, tegelikult teadmata, kas saatetegijad ka veel kunagi naasevad. “Kodutunne” tuli, et ehitada perele köök, elu- ja söögituba ning valmistada ette kanalisatsioon maja juurdeehituse jaoks, millega Elmo on juba ka algust teinud.