Vaata SIIT!



Kanal 2 eetris oli kevadhooaja viimane “Kodutunne”. Saade kingib Reginale ja tema neljale pojale päris oma kodu. Kõik sai alguse aga ühest pesumasinast ja selle suure südamega omanikust Carmenist, kes otsustas sotsiaalmeedia vahendusel koguda võõrale perele raha päris oma kodu ostuks. “Kodutunne” koos televaatajate abiga ehitas selle kodu aga valmis.

Kevadhooja viimases saates kingib “Kodutunne” koos televaatajate abiga üksikema Reginale ja tema neljale lapsele oma kodu! Ilma emata kasvanud Regina on väga tubli. Tema lapsed, kellest noorim on vaid üheksakuune, on hea kasvatusega ning naine ise töökas. Regina suureks unistuseks on saada päris oma kodu ja minna õppima elektrikuks, sest see amet ei jäta tema pere nälga.

See, et tänase saate lõpus on Reginal võimalik kolida päris oma koju Tapal, sai alguse aga Carmenist – naisest, kes meedia vahendusel müüs oma pesumasinat. Kui Regina pöördus tema poole palvega pesumasin broneerida, aga palus ajapikendust selle väljaostmiseks, otsustas Carmen asja uurida. Regina lugu läks Carmenile nii hinge, et lisaks pesumasina kinkimisele otsustas ta sotsiaalmeedias alustada kampaaniat 2 500 euro kogumiseks, mida Regina vajas päris oma kodu ostuks. Juba mõned kuud hiljem oli raha koos ja korter leitud.

Regina teeks oma elus paljutki teisiti, aga ühte ta ei muudaks – oma lapsi armastab ta kogu oma suure südamega. Kuigi üksi on raske ja vahel nutab ta end magama, kaalub lastelt saadud rõõm kõik kurbusehetked üle. “Kodutunne” kergendab Regina elu, ehitab talle ja ta poegadele päris oma kodu, et naine ei peaks enam kunagi muretsema selle pärast, et keegi võib ta pere kodust välja tõsta või minema ajada.