Vaata SIIT!

Kanal 2 “Kodutunne” sõitis Valgamaale Pukasse, kus kevadel autoõnnetuses oma naise kaotanud Heido kasvatab üksi nelja last ja oma hukkunud abikaasa 15-aastast venda.

Kodutunne on pere juures, kes aprillis kaotas raskes liiklusõnnetuses abikaasa ja ema. Kõigest 33-aastane Aive suri kokkupõrke tagajärjel sündmuskohal, olles viiendat kuud rase. Kodus ootasid teda aga mees Heido, neli last ja Aive 15-aastane vend. See oli Heidole kahekordne tragöödia, aga ta pidi eluga oma laste nimel edasi minema. Raskel hetkel olid talle toeks sõbrad, perekond ja töö.

Täna elab pere vana maja teisel korrusel ühes suures toas. Pärast pereema surma alustas pereisa küll plaanitud ümberehitusi– vanast sahvrist pidi saama pesuruum - aga siis jäi ehitus soiku, sest töö ja laste kasvatamine võttis kogu aja. Vesi on küll majja veetud, aga pesemisvõimalusi majas sees pole. Pere kasutab välikäimlat, kus aga väikestel lastel on talvel oht külmetuda.

Anneli Lahe juhitud südamlik “Kodutunne” on Kanal 2s neljapäeviti kell 20:30, kohe pärast kodumaist komöödiasarja “Parim enne”.