Kanal 2 sügishooaja avapauguks oli uudistemagasini “Reporter” suurejooneline juubelipidu. Vaata saadet SIIT!

Juubeli puhul jõuab eetrisse kahetunnine erisaade, kust ei puudu päevakajaliste uudiste kõrvalt ka spetsiaalselt juubeliks valminud nostalgilised meenutusreportaažid. Toome teieni praegused ja kunagisd eetrinäod ja avame tähtsamate sündmuste ning lugude kaadritaguseid. „Reporterist“, mis on alati tegutsenud sündmuste keskel, räägivad saates ka televaatajad – peaministrist turumüüjani. Näitame popurriid kõige naljakamatest teleapsudest ehk rubidest.

 

Mõningaid fakte seoses „Reporteriga“:

• Omas ajavööndis on "Reporter" olnud algusest peale olnud vaadatuim saade ja ei ole oma suveräänset liidripositsiooni 10 eetriaasta jooksul loovutanud.

• 1. septembril eetrisse minev "Reporteri" 10. a. juubelisaade on ühtlasi 3499. eetrisse minev Reporteri otsesaade.

• Kanal 2 uudistemagasin "Reporter" on telesaade, mida vaadates Eesti elanikud veedavad rohkem aega kui ühtki teist telesaadet jälgides. Keskmine eesti elanik alates 4. eluaastast vaatab "Reporterit" koos kordustega keskmiselt 40 minutit nädalas, keskmine eesti rahvusest televaataja 60 minutit.

• Vaatajate arvuks teisendatuna tähendab see, et kõigi senise kümne aasta jooksul on "Reporteri" ajal Kanal 2 jälginud keskmiselt 142 000 silmapaari.