Vaata dokumentaali SIIT!

 

 

Kanal 2 suveprogrammile annab reedeti hoogu juurde särtsakas dokumentaalfilmide sari ning põlevalt pingeline šotlasest tippkoka Gordon Ramsey juhitud “Põrgulikud köögid”.
 

Kanal 2 sisustab reedeõhtuid geniaalsete ja silmaringi avardavate dokumentaalfilmidega. Juba täna kell 21:30, vahetult enne “Galileod” on ekraanil “Maailma suurimad lemmikloomad”, mis tutvustab meid perekonnaga, kes kasvatab toas piisonit, teine maailma suurimat koera, kolmandate lemmikuks on 5-aastase lapse suurune küülik, neljandad nunnutavad hiiglaslikku madu. Miks valivad mõned inimesed endale lemmikloomaks hiiglaslikke elukaid ja kuidas nad nendega hakkama saavad?
 

Lisaks möllab kell 22:30 Kanal 2s reedeti teravmeelne ja teravkeelne šotlasest meisterkokk Gordon Ramsay, kes aitab tõsielusarjas „Põrgulikud köögid“ virelevatel restoranidel taas tuhast tõusta. Igal nädalal on tema ülesandeks päästa ühe hingevaakuva restorani saatus ja see taas elule puhuda. Mingit armuandmist siin pole ja Ramsey keelt hammaste taga ei hoia.
 

Reedeõhtune dokumentaalfilm alustab Kanal 2s kell 21:30 ning kohe pärast seda kell 22:30 jätkab õhtut vürtsikas tõsielusari „Põrgulikud köögid“.