Vaata SIIT!

Kanal 2s algas menuka probleemsaate „C-komando“ uus hooaeg. Avasaade räägib teravast tülist, mida pole suutnud lahendada ükski ametkond. Võitlusesse asutakse elektrienergiat müüva ettevõttega.

Põlva maakonnas, ligi 500 elanikuga Himmaste külas on elektrienergia edasimüüjaks OÜ Põlva Oom. Kuigi paljud kohalikud pole osutatava teenusega väidetavalt rahul, pole neil võimalik elektripakkujat vahetada.

Suurem tüli tõusis kevadel, kui Põlva Oom avastas, et tema klient Gitlin on ettevõttele võlgu. Naiselt võeti elekter ära ja ta elas mitu kuud vooluta. Gitlin on aga kindel, et temal ettevõtte ees võlga ei ole ja pigem on kogu jama põhjustanud isiklik vimm. Samas tuleb välja vastuolu – ühelt poolt puudub OÜ Põlva Oomil elektrimüügiks litsents, teisalt aga polegi olemas seadust, mis keelaks ettevõttel energiaga kaubelda.

Viimases hädas pöördus Gitlin „C-Komando“ poole ja saate meeskonnal kulus antud juhtumi lahendamiseks koguni pool aastat.

„C-Komando“ on probleemsaade, mille meeskonda kuuluvad juristid, psühholoogid ja finantsistid. Nad lähevad inimestele appi lahendama nende üle pea kasvanud eluprobleeme. Lahendus ei pruugi olla alati lõplik, kuid vähemalt antakse hädasolijale kätte õige suund.

„C-komando“ on Kanal 2 eetris kolmapäeviti kell 22:30, kohe pärast menusarja „Pilvede all“.