Vaata SIIT!

Carmen Pritson-Tamme uude saatesarja “C-Komando” pöördunud turvamees Aivar, kes tembeldati ühe arusaamatuse pärast vargaks ja vallandati. Teisena palub abi ema Sirje, kelle täiskasvanud vaimupuudega poeg on võtnud läbimõtlematult laene, mida täna enam tagasi maksta ei suuda.

Möödunud aasta 23. detsembril tuli "C-Komandole" abi anuv kõne, kus meesterahvas ütles, et teda süüdistatakse varguses, mida ta toime ei ole pannud. 
Turvamehe ametit pidav Aivar vallandati usalduse puudumise tõttu. Saatest selgub aga, et põhjuseks oli pigem turvafirma suurkliendi surve kui Aivarile esitatud põhjus. "C-Komando" meeskond asus nii nõustaja kui ka juriidilise esindaja rolli.  Tänaseks päevaks on vaidlused Aivari tööandjaga lõppenud ning kaasus lõpetatud. Kas ka edukalt, selgub juba saatest.

“C-Komando” poole pöördus ka murest murtud ema Sirje, kelle tänaseks täiskasvanud poeg Mario on 80% ulatuses töövõimetu ja vaimupuudega. Mario elab sotsiaalmajas, kuid nüüd ähvardab teda sealt väljatõstmine, sest arved on arestitud ja kiirlaenude võlg mäekõrgune. Ometi ei ole ema Sirje ega ka Mario tugiisik Arvo mehe eestkostjad, sest Mario seda lihtsalt ei soovi ja sunniviisiliselt seda teha ei saa. Emal ei ole kohustust poja võlgasid tasuda, kuid poega hätta jätta ta süda ka ei luba.

“C-Komando” püüab lahendada inimeste valusaid muresid kolmapäeviti kell 22:30 Kanal 2s.