Kanal 2s alustas uus kodumaine krimisari “Viimane võmm”. Eesti tippnäitleja ja lavastaja Üllar Saaremäe kehastatud mõrvauurija Mikk Kotkas ärkab pärast 20 aastat koomast, asub taas tööle ja saab endale noore ambitsioonika partneri. Elu on aga vahepeal totaalselt muutunud...
 
Kanal 2 täidab algaval kevadhooajal tühiku Eesti telemaastikul – toome eetrisse kodumaise detektiivisarja, mille igas osas leiab lahenduse uus intrigeeriv kuritegu.
 
20 aastat koomas veetnud tippuurija Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ärkab aastal 2014 ja saab elus uue võimaluse. Ta ei kavatsegi käed rüpes istuma jääda vaid naaseb tööle. Tänapäeva politseitööst on saanud üks reeglite ja eeskirjade virr-varr, aga Mikk on tegudemees ja moodne bürokraatia lendab pikema jututa prügikasti.
 
Miku uueks paarimeheks osutub nooruke Anders Prikk (Robert Annus). “Põhiline, mis Kotkast Priki juures närvi ajab on see, et ta näeb seal nii vähe meest, sellise 90ndate mõttes,” räägib Saaremäe oma uuest sarja-partnerist.
 
Mikk peab kohanema ka oma tundmatuseni muutunud eraeluga. Tema naine (Tiina Mälberg) elab nüüd ta kolleegiga (Jaanus Rohumaa). “See on ikka väga karm seis kui tuleb tagasi su kahekümne aasta tagune armastus samal ajal kui oled viimased 15 aastat elanud kellegi teisega,” püüab Saaremäe end oma sarja-abikaasa kingadesse panna
.
Ka suhted tütrega (Saara Kadak) on keerulised, sest kunagisest plikatirtsust on tänaseks sirgunud noor ja tark naine. “Kuidas sa oled isa kellelegi, kelle kasvamist sa pole näinud! Kotkas ei teagi, kuidas isa olla!” räägib Saaremäe Mikk Kotka isiklikest dilemmadest.
 
“Selles sarjas on minumeelest väga palju sellist, mis võiks korda minna naisvaatajale ja samal ajal on siin meeste värki nagu mõrvad ja autod jms.
Eks ilmselt mulle, nagu loodetavasti kõigile vaatajatele, lähevad korda ikka need kaks asja - et saaks naerda ja kohati läheks silm ka märjaks
,” räägib sarja režissöör Gerda Kulli-Kordemets.
 
Üllar Saaremäe, Robert Annus, Jaanus Rohumaa, Tiina Mälberg, Ülle Lichtfeldt, Carmen Mikiver ja paljud teised Eesti tippnäitlejad uues kodumaises krimisarjas "Viimane võmm" teisipäeviti kell 21:30 Kanal 2s.