Kanal 2 Veebi-TVsse jõuavad kodumaised lavastuslikud sarjad kaks nädalat peale eetrisolekut. See tähendab, et 4. septembril eetris olnud osa on järelvaadatav 18. septembril.


Kanal 2 ekraanil on tagasi eriti lustakas sketšisaade “Heeringas Veenuse õlal”. Esimeses osas tegi oma debüüdi multitalent Tanel Padar.

Olgu ajad rasked, elud keerulised või tööpäevad väsitavad - üks hea nali on alati abiks! Täna algab ülipopulaarse huumorishow “Heeringas Veenuse õlal” uus hooaeg! Nüüdsest löövad lisaks juba tuntud ja armastatud heeringa-osatäitjatele saadetes kaasa ka erikülalised, teiste seas Merle Palmiste, Raivo E. Tamm, Sepo Seeman, Getter Jaani ja Guido Kangur. Esimese külalisena astub ekraanile aga multitalent Tanel Padar!

Tiit Sukk, Taavi Teplenkov, Tiina Tauraite, Marilyn Jurman, Liina Vahtrik, Margus Prangel, Indrek Ojari, Hilje Murel ja üllatuskülalised on kümnetes erinevates rollides vaatajate ees kiirete, tõhusate ja ootamatute lühinaljadega.

Armastatud huumorishow “Heeringas Veenuse õlal” on Kanal 2s kolmapäeviti kell 21, vahetult enne Eesti vaadatuimat draamasarja “Pilvede all”.