“Suve ÕHTU!” alustab Kanal 2s juba täna õhtul!

Täna kell 20:00 stardib saate “ÕHTU!” suveprojekt “Suve ÕHTU!”, mis seekord jõuab televaatajateni Eestimaa südamest Paidest.

 

Kuigi meelelahutuslik otsesaade „ÕHTU!“ on läinud välja teenitud suvepuhkusele, siis armastatud saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robertiga kohtuvad televaatajad kord nädalas saates „Suve ÕHTU!“ veel.

 „Suve ÕHTU!“ on lõbus  suvine meelelahutussaade, kus saatejuhid endale omasel mahlakal moel televaatajaid rõõmustavad. Lustitakse ringi mööda Eestimaa erinevaid paiku ja nauditakse meie lühikest suve läbi erinevate lõbusate eksperimentide, uute tutvuste, põnevate paikade ja loomulikult huumori.

Saated jõuavad teleekraanile saatejuhtide kodukohtadest. Piret Laose kodulinnast Otepäält, Jüri Butšakovi kodukohast Tartust ja Robert Rooli kodulinnast Paidest. Saadetes põigatakse ka kuurortlinnadesse Pärnusse ja Haapsallu.

Tänases esimeses saates tutvustab Paidest pärit Robert kaassaatejuhtidele Piretile ja Jürile oma kodulinna. Juttu puhutakse ka Järvamaa tuntud inimestega. Külla tulevad Sven Lõhmus, Orelipoiss, valitakse Järva-Jaani vanatehnika varjupaigast teineteisele autod ning minnakse ajarännakule pidude maailma! 

 

Meelelahutuslik „Suve ÕHTU“ alustab Kanal 2s täna kell 20.00, kohe pärast „Suvereporterit“.