Kõik, kõik on uus septembrikuus! Nii ka Kanal 2 lotosaade, mis toob tagasi ekraanile aastaid armastatud peremängu ja saab nimeks “Suur lotokolmapäev – Rooside sõda”.

Sel hooajal veab armastatud saatejuht Kristjan Jõekalda suurt lotokolmapäeva meeleoluka koguperemängu “Rooside sõja” stiilis.

Sajalt inimeselt on küsitud arvamust mõne nähtuse või eseme kohta. Nüüd on stuudios vastakuti kaks TV-märgiga Bingo Loto pileti omanikku - kaptenit, kes on kokku pannud oma neljaliikmelised võistkonnad ja asuvad üksteise võidu arvama, mida eesti inimesed pidasid kõige populaarsemaks vastuseks. Iga õige vastus toob võistkondadele raha. Põnevasse lõpumängu pääsenud võistkonnal on võimalik võita kuni 10 000 eurot!

Stuudiomängu kaptenid loositakse nende mängijate hulgast, kes on ostnud reedel, laupäeval või pühapäeval kahe väljaga Bingo Loto pileti, leidnud sealt TV-märgi ja registreerinud end hiljemalt esmaspäeval telefoni teel Eesti Lotos.

Jätkuvalt selguvad ka SuperSummi loosirattal võidetavad summad ning Viking Lotto ja Eurojackpoti loosimise võidunumbrid.

“Suur lotokolmapäev – Rooside sõda” on Kanal 2s juba täna kell 20, kohe pärast uudistemagasini “Reporter”.