Juba sel nädalavahetusel alustab Kanal 2 ekraanil Robert Rooli juhitav uus kokanduslahing „Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema“, Mart Normeti, Peeter Oja ja Mart Juure huumorisaate „Teletop“ uus hooaeg ning Keili Sükijaineni head tegev saatesari „Südamesoov“.

Homme, laupäeval kell 19:30 stardib Kanal 2-s selle sügise vägevaim kokandussõu „Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema“. Uues kaasahaaravas kogupere võistlussaates astuvad perekonna retseptide valmistamises vastamisi kaks paari – lapsevanem ja laps. Võistluses on aga üks konks. Toidu valmistamises on lapsevanem juhendaja rollis ning tema võsuke koka rollis. Saates, kus terve pere on rambivalguses, on emotsioonid kiired üle keema. Juhul kui lapsevanem otsustab toiduvalmistamisse sekkuda, hakkab aeg topeltkiirusel jooksma. Homme astuvad võistlustulle perekond Suvi. Juhendaja on perekonna kõige suurem kokkaja – isa Uve, kes igapäevaselt tegutseb puidutööstuses. Tema juhendamisel asub süüa tegema müügiesindaja ametit pidav Dein. Meestega asuvad köögis võistlema toidublogija ning ostu-müügijuhina töötav Triinu koos noorsootöötajast tütre Liisiga. Uut saadet „Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema“ juhib alati särtsakas Robert Rool.

„Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema“ Kanal 2-s homme kell 19:30.

 

Pühapäeval kell 20:05, kohe pärast „Kuldvillaku“ uut mälumängu osa, alustab saatejuht Keili Sükijaineni uus head tegev saatesari „Südamesoov“. Saate eesmärk on kutsuda üles enda ümber märkama tublisid, innustavaid ja toetavaid inimesi, kellel endal ehk midagi vajaka ja kelle südamesoovi saaks saate abiga täita. Esimene saade läheb Võrumaale külla imelisele suurperele. Inge ja Timo võiksid juba aastaid tunda end mugavalt ja end vanavanemateks pidada, kuid on võtnud oma südameasjaks pakkuda kodu lastele, kes vajavad seda rohkem kui midagi muud. Nende kuus kasulast, kes on pärit kolmest erinevast suguvõsast, on kasvanud aastate jooksul tõeliselt ühtseks perekonnaks. Inge on teiste abistamisega tegelenud terve oma elu ja olnud lastekodulastega seotud juba kaks aastakümmet. Missioon teha head on kogu perekonna jaoks praegu nii südameasi kui vanemate töö. Inge ja Timo töötavad mõlemad ülemaailmse heategevusorganisatsiooni Päästearmee Võru korpuses. Nad hoolitsevad selle eest, et ümberkaudsetel vähekindlustatud peredel oleks toit laual ja lastel kõik vajalik olemas. Pere südamesoov täidetakse juba sel pühapäeval.

„Südamesoov“ Kanal 2-s pühapäeval kell 20:05.

 

Kohe pärast „Südamesoovi“ saadet stardib kevadel edukalt alustanud huumorisaate „Teletop“ uus hooaeg. Puhanud telemehed Mart Normet, Mart Juur ja Peeter Oja võtavad nädala olulisemad ja ka kurioossemad teemad kokku igal pühapäeval endale omasel muhedal moel. Lisaks tuntud kolmikule aitavad nädalast auru välja lasta ka erinevad toredad saatekülalised. Esimese saate külalised on näitlejad Egon Nuter ja Liina Tennosaar. Näitlejapaar astub Kanal 2 ekraanil üles ka peagi alustavas uues krimisarjas „Kümnest kümme“.

„Teletop“ Kanal 2-s pühapäeval kell 21:05.