Homme, neljapäeval kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile teine osa lustlikust aatsalõpuviktoriinist „Ilus ja lõbus 2011“, kus tiitlit kaitsevad mullused võitjad Mart Juur ja Andrus Kivirähk. Neile esitavad väljakutse Jan Uuspõld ja Merle Palmiste ning Teet Margna ja Kristjan Jõekalda.

Humoorika kaheosalise mälumängu „Ilus ja lõbus 2011“ ootamatud ja riukalikud küsimused põhinevad lõppeva aasta tähelepanuväärsetel sündmustel, uudistel ja inimestel.

„Ma tulin võitma, ma pole harjunud kaotama,“ ütleb näitleja ja tänavune „Tantsud tähtedega“ võitja Jan Uuspõld. „Ega ma pikalt ei mõelnud, sest ma arvan, et iga naine tahaks siin minu asemel Jani kõrval olla,“ naljatab tema meeskonnakaaslane, näitlejatar Merle Palmiste.

Lisaks saatejuht Urmas E. Liivile („Selgeltnägijate tuleproov“) esitavad võistlejatele küsimusi näiteks ka laulja Anne Veski, telenäod Kairi Rondo ja Peeter Võsa, bravuuritar Anu Saagim ja paljud teised. Maraton-mälumäng kestab läbi kahe saate ja võitja selgub järgmisel neljapäeval, 29. detsembril.

„Ilus ja lõbus 2011“ teine osa on Kanal 2 eetris juba homme õhtul kell 20:30, kohe pärast tõsielusarja „Köögikubjas“