Kanal 2 eetris startis pühapäeval sajandi kuumim kohtingusaade «Vali mind!».

Avasaate esimene prints oli Tartus elav tallinlane Toivo.
 

Kolm naist välistasid Toivo kohe. Sandrale ei meeldinud, et mees ei vaadanud kätlemise ajal silma. Karin kahtles, kas Toivo on ikka tema jaoks piisavalt vana.

Järgmises etapis näidati tüdrukutele videolõiku, milles Toivost rääkisid tema sõbrad. Tatjanale ei meeldinud, et Toivol on korterikaaslane. Kerstile tundus, et mees on võib-olla liiga täiuslik.

Kolmandas voorus näitas Toivo trikki - ta puhus küünla ära läbi kahe klaasi. Pärast kõike seda oli ainult kaheksa tüdrukut valmis temaga reisile minema.

Toivo jättis mängu Mariliisi ja Susie-Anni ning küsis, millised kolm asja võtaks naised kaasa, kui nad satuks üksikule saarele. Mariliis teatas, et tema võtaks veekanistri, taskunoa ja fotoka. Susie-Ann võtaks aga šampuse, maasikad ja Toivo. Toivole meeldis rohkem Susie-Anni vastus ning nad sõidavad koos Türki.

Teiseks poissmeheks oli Tartust pärit Dmitri.

Dmitri ei sobinud Anne-Maile, kelle elu ja töö on Tartust kaugel. Mariale ei sobinud samuti Dmitri elukoht.

Videotutvustus ei avaldanud muljet Maalile, kelle jaoks on pole liiga palju sporti väga hea.

Järgnevalt andis Dmitri naistele veini mekkida ning 14 tüdrukut olid endiselt nõus temaga reisile minema.

Dmitri valis välja Sandra ja Liidia ning küsis neilt, millist raamatut nad viimati lugesid. Sandra luges «Tervide ABCd» ja Liidia «Kuritööd ja karistust». Dmitri sõitis Egiptusesse Liidiaga, sest Sandral olid liiga lühikesed juuksed.

Kolmas noormees oli 30-aastane Ergo Tallinnast.

Kuus tüdrukut vajutasid puldi punaseks. Evelinile ei meeldinud näiteks Ergo lauluvalik ja pikkus.

Videotutvustuse ja talendivooru järel jäi alles kuus naist, kellest Ergo valis Evelini ja Viktoria. Ergo küsis neilt, et kui nad peaksid iseennast iseloomustama läbi joonistuse, milline see oleks. Evelin oleks rannas puhkusereisil ja ta võtaks midagi sinist ja sädelevat ning teeks endale kehamaalingu. Viktoria joonistaks päikese, lilled ja libilikad. Ergo valis Evelini, kellega ta reisis Egiptusesse.

Stuudios on 30 kaunist naist, kes soovivad tutvuda toreda mehega. Igas saates astuvad nende hindavate pilkude ette kolm meest, kes samuti otsivad endale elukaaslast. Kui mõne naise ja mehe vahel süttibki otse stuudios romantiline säde, siis ootab neis ees ühine päikeseline puhkusereis!

Mängus osalemine on lihtsamast lihtsam ja võtab aega vaid mõned minutid. Klõpsa SIIA, täida ankeet ja meie võtame Sinuga ühendust!

Vali mind! on Kanal 2 eetris pühapäeviti kell 19:35!

Vaata Suurbritannia versiooni uhiuuest kohtingumängust Youtubest - http://www.youtube.com/watch?v=pW71u0tT3GY .