Täna kell 21:30 jõuab Kanal 2 ekraanile kodumaise krimisarja „Kuum jälg“ teine osa, kus mõrvajuhtumiga seotud saatuslikku naist mängib Merle Palmiste.
 
Eesti teatri üks säravamaid näitlejannasid Merle Palmiste on kui kameeleon. Kui „Suures komöödiaõhtus“ kehastab Merle naiivset ja veinilembest staarkoduperenaist, siis uues krimisarjas „Kuum jälg“ näeb näitlejannat täna mängimas murest murtud leske, kes  kannab endaga kaasas sünget saladust.
 
Tõsielulistel sündmustel tuginev „Kuum jälg“ viib täna aastasse 1964, kui Valgamaal leitakse juhuslikult surnukeha. Kummalistel asjaoludel tapetud Heino surnukeha avastati alles kümme päeva pärast mehe kadumist ja seda mitukümmend kilomeetrit kodunt eemal. Miks asus surnukeha just sellises kohas? Kas Heinole sai saatuslikuks viin või naised? Milliseid kohalikke kuulujutte uskuda ja millised mitte? Ja millist rolli mängib selle kõige juures Heino lesk Aino? Tänases osas harutatakse lahti keerulised suhted ja heidetakse valgust toonasele uurimiskäigule.
 
Tõestisündinud lood on telesarjaks kirjutanud Eesti üks menukaimaid kirjanikke Indrek Hargla, kelle oskust kirjutada pinevat lugu mäletavad televaatajad sarjast „Süvahavva“. Tänases osas teeb stsenarist ise ka episoodilise rolli.
 
Krimisarja „Kuum jälg“ uus osa on Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast „Suurt komöödiaõhtut“