Tuuli Roosma perekonna seiklused Siberis ja Hiinas köitsid vaatajaid oma soojuse ja huumoriga, millega mindi vastu uutele kogemustele kaugetes maades. Täna naasevad telelemmikud taas Kanal 2 ekraanile, kui kell 20:00 alustav „Meie aasta Austraalias“ viib pikale ja põnevale seiklusele läbi rohelise mandri.
 
„Austraaliasse läksime me sellepärast, et see oli minu ja Arbo esimene reis, kus me üheskoos käisime. See kõik oli nii vaimustav, et otsustasime, et kui meil kunagi peaksid lapsed tulema, siis kindlasti tuleme ühe korra siia veel tagasi. Täpselt nii me tegimegi,“ selgitab Tuuli Roosma Austraalia-elu tagamaid.
 
Kuigi riik on uus, pakub ka „Meie aasta Austraalias“ varasematest saadetest tuttavat sõbralikku, humoorikat ja sooja sissevaadet ühe pere tegemistesse. Võrreldes Siberi ja Hiina-aastatega on Tuuli, Arbo ja kaksikutest poisid aga märksa liikuvamad ja ühes kohas paikseks jäämise asemel sõidetakse palju ringi ning elatakse autos ja telgis. Kokku läbiti autoga 14 000 kilomeetrit ja nii näeb ka täna alustavas telesaates Austraaliat selle täies mitmekülgsuses – lokkavat loodust, eksootilisi linde ja loomi, aga ka sadu kilomeetreid sõitu läbi tühjade väljade. Avastusi ja tähelepanekuid jagub maakera kuklapoolelt palju, sest teel olles jõutakse nii aborigeenide juurde, banaanifarmi kui ka hipifestivalile.
 
Kuidas pidasid sellise pika reisi vastu aga televaatajate südamed võitnud kaksikud Andres ja Kristjan? Kui Siberisse kolides olid Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaare kaksikutest pojad kolmeaastased ja Hiina-aastal viiesed, siis nüüdseks on nad saanud juba seitsmeaastaseks ja pakuvad nii vanematele kui ka televaatajatele hoopis uut moodi avastusi. „Austraalia on täis igasuguseid mürgiseid elukaid, nad kõik võivad sind tappa,“ tunnistab Tuuli Roosma ja lisab, et lapsed olid väga teadlikud sellest, mis on ohtlik ja mis ei ole. „Nad lugesid meile sõnu peale, nemad olid meil kaks täiskasvanut kaasas.“
 
„Meie aasta Austraalias“ alustab Kanal 2s täna õhtul kell 20:00, kohe pärast „Reporterit“