Kanal 2 ekraanile jõudis uue kodumaise noortesarja „Ühikarotid – õed“ avaosa, mille tegevus toimus tervishoiukoolis, kus õpitakse terviseõdedeks.Ühe peaosalisena astub üles ka lauljatar Rosanna Lints.

 „Eelmised ühikarotid lõpetasid kooli ära, jäid alles ainult Ühikamutt Salme ja mina,“ sõnab sarja produtsent Tuuli Roosma. „Uuel hooajal juhtub aga palju lahedaid asju. Peategelased on tüdrukud ja ühiselamus elab ainult kolm poissi. Arvatakse, et naised on sellised korralikud ja õrnad, kuid tegelikult…“ räägib Roosma. Võrdlus varasemate hooaegadega on tema sõnul pea et võimatu. „Tegelased on nii teistmoodi. Nad on ka veidi vanemad.“

Uued näitlejad leiti konkursi kaudu. „Möödunud aastal korraldasime uute näitlejate leidmiseks castingud, osavõtt oli meeletu. Nendest sõelusimegi siis välja sellised, kelles tundus kõige enam potentsiaali olevat,“ meenutab Roosma.

Uuel hooajal mängib kaasa ka lauljatar Rosanna Lints. „Tegelikult ma olen varem veidi näidelnud, kuid mitte professionaalsel tasemel. Olen teinud kaasa ühes lastefilmis ja Pärnus olin ka Endla Noortestuudio liige,“ selgitab Lints.

Sarjas „Ühikarotid – õed“ astuvad peale Rosanna Lintsi üles veel Karel Tallermaa, Evelin Vahtra, Keit Marjamaa, Adeele Tähemaa, Sabrina Abdullajeva, Aleksander Silves, Merilin Lõhmus ja Hanna Parman.

Tutvu näitlejatega ja nende mängitud tegelastega – www.kanal2.ee/yhikarotid.

Noortesari "Ühikarotid - õed" on eetris neljapäeviti kell 20:35!