Kanal 2s esilinastus eile, 26. aprillil uue Türgi draamasarja „Põhi ja lõuna“ avafilm. Sarja kangelasteks on kaks vastandlikku venda, kes on armunud samasse neiusse. Peaosas on eestlastegi südamed võitnud staarnäitleja ja hinnatud meesmodell Kıvanç Tatlıtuğ! Sarja esimene avafilm on nüüd Kanal 2 VeebiTV vahendusel tasuta järelvaadatav. Alates tänases on sari eetris argipäeviti kell 18.
 
Vaata sarja „Põhi ja lõuna“ tasuta järele SIIT!

 
Tutvustus:
Uus romantiline draamasari räägib kahest vastandlikust vennast – Güneist ja Küzeist, kes on  erinevad nagu põhi ja lõuna. Noorem vend Küzei (põhi – türgi k.) on isepäine ja ettearvamatu. Vanem vend Günei (lõuna – türgi k.) on aga kannatlik ja kohusetundlik poiss. Õnnetuseks armuvad vennad samasse neiusse – imekaunisse Cemresse. Kuigi Küzei on äärmiselt karismaatiline ja iseloomult äkiline, on ta armastuse avaldamisel häbelik. Ta ei oska Cemrele oma tundeid avaldada ja nii valib neiu hoopis Küzei vanema venna Günei. Küzei on murtud ja tülitseb isa ning vennaga. Ägeda sõnavahetuse käigus teevad vennad autoavarii, mille tagajärjel hukkub inimene. Kuigi süüdi oli Günei, võtab Küzei süü enda peale, lootes nii venda süümepiinadega karistada. Kui Küzei nelja aasta pärast vanglast vabaneb, on kogu ta endine elu koost lagunenud.
 
Sarja avafilmis saab Küzei vanglast välja. Ta haridustee on küll pooleli jäänud, kuid Küzei lubab isale sõjaväkke minna. Tema vend Günei on aga vahepeal ülikooli astunud ja töö leidnud. Peagi tekib Küzeil isaga suurem tüli. Tülile järgnenud õhtu võtab aga sootuks ootamatu pöörde...
 
Alates tänasest on „Põhi ja lõuna“ Kanal 2 eetris igal argiõhtul kell 18:00. Kordusosa on Kanal 2 eetris igal argipäeval kell 09:00. Sarja on võimalik järele vaadata ka Kanal 2 VeebiTV vahendusel – vaata lisawww.kanal2.ee.