Alates homsest saab igal laupäeval Kanal 2 uue saatesarja “Sinuga koos” vahendusel kaasa elada tuntud Eesti muusikute live-kontsertidele. Uus meelelahutuslik telesaade on ellu kutsutud, et anda artistide käsutusse taas suur lava ning pakkuda rõõmu ja positiivsust kodus püsimisel.

 

Sinuga koos on heast muusikast ja mõnusast huumorist kantud saade, mille käivitajaks on hetkel maailmas ja Eestis valitsev eriolukord. Inimesed on suletud kodudesse, sotsiaalne suhtlemine on viidud miinimumini ja meelelahutuse erinevad vormid on lakanud paljuski eksisteerimast.

 “Praegusel ajal on tähtis hoida kokku,” ütles Kanal 2 programmijuht Kaspar Kaljas. “Muusika ühendab inimesi ja pakub koduspüsijatele ehk veidi tuge ja rõõmu, sest me oleme praeguses olukorras ju tegelikult kõik koos ja me tuleme koos ka sellest välja”.

Kuna enamus artiste kaotasid eriolukorra kehtestamisega päeva pealt töö ja sissetuleku, on saate tegijate eesmärk olnud leida ühtlasi võimalusi ka artisti praegusel ajal aidata. Saade on leidnud partneri Kultuuripartnerluse Sihtasutuse näol, mis on saate toetaja, võttes enda kanda artistide honorarid. “Teeb rõõmu, et eesti muusikud saavad sel veidral ajal veel ühe väljundi ja mis mitte vähetähtis, suure auditooriumi kaudu,” ütles SA üks asutajatest Meelis Kubits.

Igas saates astub ülesse üks bänd eesti muusika paremikust ning üks väiksem koosseis armastatud eesti artistidest oma ajakohase kontsertkavaga. Esimeses saates on laval Terminaator ja Liisi Koikson. Artistid lähevad otse-eetrisse Alexela kontserdimajast, praegusele ajale omaselt tühjast kontsertsaalist, et tuua oma esinemine ekraani vahendusel kvaliteetselt publikuni ning jagada oma kogemusi ning vahetada mõtteid, mida eriolukord nende ellu on toonud. Saadet juhib Eeva Esse.

 

 “Sinuga koos” alustab Kanal 2 ekraanil juba homme, laupäeval kell 19.30, kohe pärast uudistesaadet “Reporter+”.