Aasta esimesel õhtul näeb Kanal 2s traditsioonilist erisaadet „Mida toob aasta 2016?“, kus uude aastasse piiluvad tähetargad ja ennustajad, poliitikud ja meelelahutajad. Kes üllatab neist põnevaima ettekuulutusega?

Nii Eestis kui maailmas toob 2016. aasta mitu silmapaistvat muutust. Uue presidendi saavad endale nii Eesti kui ka Ameerika Ühendriigid, aga kelle täpsemalt? Uskudes erisaates väljaöeldut poleks imestada seegi, kui vastupidi kehtivatele seadustele jätkub Eestis Toomas Hendrik Ilvese aeg.  Või saab selleks hoopis Indrek Tarand, kes ennast parimaks kandidaadiks peab?

Vastuoluliste arvamustega tulevad ekraanile ka saate „Mehed ei nuta“ spordispetsid, kes tulevastelt olümpiamängudelt kas totaalset medalisadu või korralikku läbipõrumist ennustavad. Õhku visatakse ka küsimus, mis saab Kristina Šmigun-Vähi dopinguvaidlusest ja kuidas mõjutab see üleilmset spordimaailma?

Oma nägemuse 2016. aastast annavad erisaates ka tähetargad Edda Paukson, Kai Tamm ja Edgar Egipte. Rõõmsamad ettekuulutused lubavad mängulist ja aktiivset aega, sest tulemas on ju ahvi aasta. Musta stsenaariumi korral toob saabuv aasta aga kaasa katastroofide ja kodusõdade laine.

Eesti erakondade tulevik, uue aasta moeröögatused ja hitihoiatused, soojakraadid ja dopinguskandaalid – neist ja paljudest teistest teemadest räägivad „Mida toob aasta 2016?“ erisaates Marju Lauristin, Indrek Tarand, Anu Saagim, Peep Pahv, Edda Paukson jt.

 

 „Mida toob aasta 2016?“ on Kanal 2 ekraanil 1. jaanuaril 2016 kell 19:00