Täna kl 21.30 Kanal 2s alustavas suvises tõsielusarjas „Malluka suvi“ hakkab Eesti tuntuim blogija Mallukas ehk Mariann Treimann koos oma perega täie hooga suvitama. Mis käib ühe toreda suve juurde ja mida üldse saab kahe mudilasega suvel koos teha? 

 

Mallukas on kodune ja tegeleb blogimisega, tema tegemisi jälgib internetis kümneid tuhandeid eestlasi. Ka tema abikaasa Kardo on kodune ja tegeleb aktiivselt koduse majapidamise ja lastega.

Malluka ja Kardo perekonda kuuluvad neljaaastane Mari, aastane Lende, koer Lotte, kass Kurg ja rotid Vello ning Orav. Kus on, sinna tuleb ikka juurde. Juba kaheksaliikmelisse perre on sügisel oodata pesamuna, kes hetkel kogub tuure pereema kõhus. Enne tähtsat sündmust tuleb aga Eestimaa põgusast suvest viimast võtta!

Toredaid kohti on palju ja tegemist veelgi rohkem, iseasi kas nelja aastane Mari ja aastane Lende lasevad teha seda, mida hing ihkab. Väikeste lastega peredel juhtub palju seiklusi juba ka koduseinte vahel, mis siis veel Eestimaal ringi reisides toimuma hakkab?

Kavas on see, mis suvitaval eestlasel ikka. Grillipidu, toimetamised aias, roadtrip matkaautoga läbi Eestimaa, seiklus RMK matkamajas, festivalid, veekeskused, seikluspargid, loomaaed ja lõbustuspark jne.

“Kui sa hip-hop festivalile tahad minna, siis see unusta küll kohe ära. Ühesõnaga me teeme sel suvel palju huvitavaid asju, mida mina tahan teha, ja mitte ühtegi nendest, mida sina tahad teha,” paneb Mallukas oma sõna Kardo ees maksma.

Esimene suurem ettevõtmine on korraldada suur suvealguse kostüümipidu koduaias. Näeme, kas Malluka suvi saab hoo sisse või muutub maapealseks põrguks juba esimeses saates.

 

Lustakas ja veidi meeletu suveseiklus „Malluka suvi“ alustab Kanal 2s juba täna õhtul kell 21.30, kohe pärast komöödiasarja „Naabriplika“.