Kanal 2s alustas auhinnatud draamasari  „Selfridge’i kaubamaja“. Tõsielul põhinevas säravas kvaliteet-draamas põimuvad glamuur, suur äri, pöörased riskid ja keelatud kired. Peaosas on Kuldgloobuse ja Emmydega pärjatud tippnäitleja Jeremy Piven.

Üle maailma furoori põhjustanud kostüümidraama keskmes on Suurbritannia ühe edukama äriimpeeriumi looja, Harry Selfridge haarav elulugu. Tema saja aasta eest avatud luksuslik kaubamaja on tänini üks Londoni tuntumaid ostukeskuseid.
 
Kuigi Selfridge oli ühelt poolt ontlik abielumees, oli tal ka tumedam pool. Võõraste naiste ilule ta vastu panna ei suutnud ja tema randevuud kõige hurmavamate kaunitaridega pakkusid tollases Londoni seltskonnas palju kõneainet.
 
„See on parim roll ja parim meeskond, kellega olen töötanud,“ arvab Selfridge’i kehastav tippnäitleja Jeremy Piven. „See on särav lugu metropoli elust, kus ei puudu innovatsioon, progress, ambitsioonid ja glamuur, “ ütleb suurlavastuse stsenarist Andrew Davies.
 
Lisaks lummavale loole on sarja edu aluseks ka detailideni viimistletud ajastutruu miljöö. Põhja-Londonisse ehitati sarjale terve hiiglaslik Selfridge kaubamaja makett. Ajastule iseloomulikku elegantsi õhkavad nii kaunid kostüümid, hunnitud kübarad kui vaimukad dialoogid.
 
„Selfridge kaubamaja“ esimeses osas saabub Ameerika Ühendriikides, Chicagos sündinud Harry Gordon Selfridge 1908. aastal Londonisse auahne plaaniga rajada maailma uhkeim kaubamaja. Asjad ei suju aga esialgu sugugi hästi - Briti ajakirjandus võtab ta jäiselt vastu, äripartner hüppab viimasel minutil alt ära. Samas inimesed on juba tööle võetud ja ootavad palka, naine Rose ja nende neli last on Ühendriikidest saabumas. Pingeid on palju, avamispäev läheneb ja Harry teeb kõik, et oma unistus iga hinna eest ellu viia...
 
„Selfridge kaubamaja“ on Kanal 2s pühapäeviti kell 21.35.