Kõpus elava Veronika mäletab hirmu ja peksu juba lapsepõlvest. Kahjuks jätkus see aastaid ka siis, kui Veronika juba abielunaine oli. Tänaseks on ta vägivaldsest mehest prii ning elab koos nelja lapsega vanas maamajas, kuid veevärgist on naine seni vaid unistanud. Kanal 2 „Kodutunne“ täidab lõpuks Veronika unistuse.
 
Tänase „Kodutunde“ peategelane Veronika on pärit kümnelapselisest perest. Kui tema isa vangi sattus, ei tulnud ema enam toime ja nii oli Veronika üks neist, kes kasvas enamiku oma lapsepõlvest lastekodus. 17aastaselt alustas ta kooselu oma esimese mehega ja 18aastaselt oli juba kaksikute ema. Elu läks aga nii, et mõned aastad hiljem abiellus Veronika teise mehega, kellega kohtumist sai siis kirjeldada kui armastust esimesest silmapilgust. Paraku jagus seda õnne vaid lühikeseks ajaks. Kaheksa aastat kestnud abielust mäletab Veronika takkajärgi peamiselt ikka peksmist. Peres valitseva vägivalla ja alkoholiprobleemide tõttu võeti kaksikud Veronikalt ära ja viidi lastekodusse.
 
Tänaseks on Veronika selle elu selja taha jätnud. Pääsemine saabus naise ellu 15 aastat tagasi, kui tema mees sooritas kuriteo ja põgenes kodust. Täna usub Veronika, et vaid see tema elu päästiski. Ehkki ta jäi oma lastega üksi, läks elu sellest hetkest ainult paremaks. Hiljem kohtus Veronika toreda mehega, kes on kõik järgnevad aastad talle toeks olnud ning on ka Veronika noorima tütre isa.
 
Seitse aastat tagasi täitus Veronika suur unistus - ta sai osta perele oma maja. Vana ja väsinud, aga ikkagi oma. Uue katuse pani ta koos teismeliste poegadega ise peale, veevärgi väljaehitamine käis naisele aga üle jõu. Kredex ja „Kodutunne“  tulid talle selles osas appi.
 
„Kodutunne“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast „Kööki“