Kanal 2 traditsiooniline heategevussaade „Jõulusoojus“ kutsub toetama Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liitu ja nende tänuväärt tegevust pakkuda abi peredele, kelle lapsed on saanud vähidiagnoosi.
 
Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit on südameasjaks võtnud nende perede toetamise, kus laps on saanud vähidiagnoosi. Lapse haigestumine on raske kogemus kogu perekonnale ja abivajadus on väga eripalgeline. „See liit on vajalik eelkõige selle pärast, et perekonnad, kes on vastselt oma lapse diagnoosi saanud, ei vajuks päris sohu. Et sarnase kogemusega inimesed saaksid aidata ja see esimene auku kukkumine oleks natukenegi hoitud. See aitab väga palju,“ kirjeldab Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu kõneisik ja esimees Märt Avandi liidu olulisust.

Kui osad pered vajavad eelkõige psühholoogist nõu, siis EVLVL ulatab abikäe ka juhul, kui vähiraviga kaasnevad rahalised kulud. Alles hiljuti raputas kogu Eesti väikese Annabeli lugu, kus loetud päevadega saadi kokku ravikuuriks vajaminev suur summa. Just sellisteks olukordadeks vajab Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit tuge, et ühingul jaguks jõudu ka tulevikus sedavõrd keeruliste juhtumite korral koheselt abi pakkuda.
 
Roald Johannsoni juhtimisel toob heategevussaade Kanal 2 ekraanile liigutavad ja samas ka inspireerivad lood Eestimaa peredest, kelle elu vähk mõjutab ja kes vajavad rasketel hetkedel tuge haigusega toimetulekuks. Heade mõtete ja kauni muusikaga on „Jõulusoojusele“ õla alla pannud mitmed kodumaised artistid, sh Lenna, Birgit, Inga Lunge, Marju Länik jt.
 
Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu toetuseks on avatud „Jõulusoojuse“ annetusnumbrid, mis jäävad avatuks aasta lõpuni:
900 7911 – 5 eurot
900 7912 – 10 eurot
900 7913 – 25 eurot

Televaatajate annetuskõnesid vahendavad Telia, Elisa ja Tele2 ilma teenustasuta. Annetusnumbritega toetab Telia.
 
„Jõulusoojus“ on Kanal 2 ekraanil neljapäeval, 14. detsembril kell 20:00