Kanal 2 uus tõsielusari „Suunamudijate meistriklass“ alustab juba 18. oktoobril. Pingeline võistlus toob kokku 20-30ndates kodumaised suunamudijad, kellel on auahnust mõelda ja tegutseda suurelt ning saada sotsiaalmeedia tuntuimateks mõjutajateks. Kes juhatavad neile aga saates läbi keeruliste väljakutsete rägastiku teed?
 
 
Tulevastele tuntud suunamudijatele on saates mentoriteks ja tiimijuhtideks praegused Eesti internetikuulsused nagu Hanna Martinson, Juhani Särglep ja Victoria Villig. Tiimijuhid jälgivad võistlejaid iga ülesande sooritamisel ning jagavad nendega enda kogemuste pagasit.
Just nende kolme viimased sõnad saavad ka võistluse lõppvoorus otsustavaks.
 
Neist rahvusvaheliselt tuntuim on Juhani Särglep, kes veedab suurema osa aastast Balil ja elab oma elukaaslase Katri Katsiga instapiltidest mõnusalt ära. „Elu peabki lihtne olema ja raha peabki lihtsalt tulema,“ on Juhani enda moto.
 
Victoria Villig noorematele televaatajatele tutvustamist ei vaja. Tegemist on tõelise kodumaise Youtube'i-staariga, kes on oma kooliteemaliste sketšidega rohkesti tuntust kogunud. „See võib tunduda hästi lihtne, aga tegelikult see nõuab palju ohverdamist ja tööd on väga palju,“ ütleb Victoria sisuloomise kohta.
 
Hanna Martinson teab, kuidas televisioonis esineda. Hanna töötab igapäevaselt reklaaminduses. Kuidas turundusmaailma loogika toimib, on talle igati selge. Noor naine on väga populaarne ka Instagramis. „Minu trump on see, et ma oskan vaadata, mida soovib klient ja mida võiks tahta näha sinu jälgija,“ ütleb Hanna.
 
„Suunamudijate meistriklassis“ osalejad saavad juba õige pea televaatajate ees end proovile panna ja kolme mentori abil oma seniseid teadmisi täiendada. Testi ka enda oskusi ning kasuta võimalust uute saamiseks!
 
 
Uus tõsielusari „Suunamudijate meistriklass“ alustab Kanal 2s reedel, 18.oktoobril kell 20.00