Juba täna toimub Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala, millega tähistatakse ka Muusikaauhindade 20. juubelit. Kanal 2 alustab otseülekannet Saku Suurhallist kell 20:00.

Eesti Muusikaauhinnad 2018 galal on lavale oodata läbi aegade suurimat artistide hulka. Rohkem kui 20 artisti esinevad näiteks 2 Quick Start, Trad.Attack!, Liis Lemsalu, Miljardid, NOËP, Genka, Arop, Reket, Beebilõust, 5miinust, Ott Lepland, Tanel Padar jt.

Juubeligala tuleb suurejoonelisem kui kunagi varem – Saku Suurhalli on püstitatud grandioosne lava ja oodata on mitut silmapaistvalt efektsete tehniliste lahendustega erinumbrit. “Sellest saab raudselt suurim gala, mis üldse kunagi Eestis on olnud, seda on tunda mitmeosalisest lavast ja kogu Saku Suurhalli olustikust. Omakorda lisab see vastutust ja mônusat pinget. Lisaks veel kolme nominatsiooni ärevus,“ on kolmele auhinnale kandideeriv Liis Lemsalu vaimustuses.

Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala käivitab läbi aegade kõige võimsam avanumber - kunagi varem ei ole olnud ühes numbris koos nii palju erinevaid artiste oma suurimate hittidega.
Teiste hulgas esinevad avashow’s  Ott Lepland, Tanel Padar, Púr Múdd ja taas kokkutulev Nexus. 
 
Juubeligalal on oodata mitmeid teisigi üllatusi, sest erishowdega astuvad üles paljud artistid. Näiteks astub ühisnumbriga lavale Eesti hip-hop'i kahurvägi, kui spetsiaalselt selleks õhtuks loodud shows on korraga laval Reket, Beebilõust, Arop, Genka ja 5MIINUST.  "Enda kogemuste põhjal  öeldes - ei ole mina nii cooli räpishow’d kunagi varem Eesti pinnal näinud,“ lubab Arop.

Õhtut juhivad Eda-Ines Etti ja Karl-Erik Taukar.

Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala otseülekanne algab Kanal 2s kell 20:00