Täna kell 22:30 naaseb verivärske viienda hooajaga Kanal 2 ekraanile maailma kõige kõmulisem doksari VICE. Uue hooaja avareportaažid viivad Põhja-Koreasse ja Somaaliasse ning pakuvad ainulaadset sissevaadet riikidesse, kus valitseb hirm võimu ees ja elu pärast.
 
Hulljulgete ja päevakajaliste reportaažidega kuulsaks saanud dokumentaalsari VICE viib täna Kanal 2 vahendusel Põhja-Koreasse ja Somaaliasse, kus ühel juhul valitseb diktaatorlus ja teises kaos ning terror. Mõlemad riigid on pidevalt tähelepanu keskpunktis, sh on maailm pidanud hinge kinni hoides jälgima USA presidendi ja Põhja-Korea diktaatori vastastikust tülinorimist. VICE’i ajakirjanikud on nüüd võtnud eesmärgiks uurida välja kohalike inimeste suhtumise toimuvasse. Seejuures on külaskäik Põhja-Koreasse ajastatud suurejooneliste pidustuste ajaks, kui Põhja-Koreas tähistatakse aasta olulisemat sündmust, riigi rajaja Kim Il-Sungi sünnipäeva. 
 
Täna Kanal 2s alustav VICE’i hooaeg on doksarja kõige värskem, järjekorras juba viies. Esimest korda jõudis VICE televaatajate ette 2013. aastal USAs pälvides oma teravate reportaažidega kiiresti avalikkuse tähelepanu. Sarja on saatnud edu ka auhinnagaladel, ka viimastel Emmyde jagamisel oli VICE nomineeritud kolmele auhinnale.
 
VICE stardib värske hooajaga Kanal 2s täna kell 22:30, kohe pärast põnevussarja „MacGyver 2.0“