Vaata SIIT!


Kanal 2 probleemsaade „C-Komando“ asub täna kell 22:30 appi naisele, kes tembeldati internetiportaalides prostituudiks. Kõik sai alguse süütust internetisuhtlusest tundmatu mehega...

Vanessaga alustas internetis vestlust mees, keda naine polnud kunagi näinud. “Juba esimesed sõnumid olid sisuga “Tere kallike, tule koju ma ootan sind”. Minu jaoks oli see väga veider, kuna ma isegi ei teadnud, kes see inimene on, “ meenutab naine. Sõnumid muutusid aina pealetükkivamaks ja labasemaks. Kui Vanessa enam sõnumitele ei vastanud, vihastas mees. Järgmisel päeval hakkas naine saama ähvardava sisuga sõnumeid. “ Ah vahet pole, ise tead. K*** edasi, nr läheb litsid.comi üles, “ kirjutas mees. Juba kolmandal sõimas mees teda hooraks ja postitas naise pildi ning telefoninumbri Soome pornosaitidele.

Kuna Vanessa töötab küünetehnikuna, siis on ta sunnitud kõik kõned vastu võtma, et potentsiaalsetest klientidest mitte ilma jääda. “ Minu elu oli tollel hetkel üpris häiritud, sest helistati nii päeval kui öösel, “ kurdab naine.

C-Komando asus asja uurima. Selgus et mehel oli veel teisigi ohvreid. Neist noorim oli kõigest 17-aastane. Tänases saates avalikustab C-Komando selle mehe.

„C-Komando“ on Kanal 2s kolmapäeviti kell 22:30, kohe pärast menusarja „Pilvede all“.