Juba sel pühapäeval kell 20.35 jõuab eetrisse “Tantsud tähtedega” finaalsaade. Žüriisse naaseb kõigi rõõmuks armastatud kohtunik Ants Tael. Finaalis tantsivad Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja ning Anna Levandi ja tiitlikaitsja Mairold Millert. Saates on tagasi ka kõik teised paarid.

Finaalsaates esitavad mõlemad paarid kolm tantsu. Ladina-ameerika tantsu valisid paaridele televaatajad postimees.ee lehel, kus 25 tunni jooksul hääletati 16 616 korda. Rahvas valis Jan Uuspõllule finaaltantsuks tša-tša-tša ja Anna Levandile samba. Standardtantsu valisid paarid endale ise. Uue tantsuna tuleb esitlusele showtants, mis on paaride endi puhas fantaasia ja ei pea olema kuidagi seotud võistlustantsudega.

Saates on tagasi ka kõik teised paarid, kes näitavad kas oma lemmiktantsu või üllatavad mõne sellise tantsuga mida nad saates ei jõudnudki näidata. Kohe pärast tantsusaadet saab soov.ee lehelt osta endale osalejate kauneid kleite, sest algab suur kostüümioksjon. Oksjonist saadud tulu läheb samuti liikumispuuet ennetava elektromüograafi ostmiseks.

Jan Uuspõld-Aleksandra Žeregelja ja Anna Levandi-Mairold Millert selgitavad välja, kellele kuulub aasta tantsutšempioni tiitel, juba sel pühapäeval kell 20.35.

Loe ja vaata lisaks: www.kanal2.ee/tantsud.