Tänavustel Eesti meelelahutusauhindadel taas parima meessaatejuhi tiitliga pärjatud Roald Johannson teeb täna kell 20:30 kokkuvõtte televaatajaid enim puudutanud “Roaldi nädala” reportaažidest.

 

Selle kevade “Roaldi nädala” saated võib ilmselt kokku võtta sõnapaariga “elamise kunst”. Kolme kuu jooksul on auhinnatud ajakirjanik Roald Johannson vahendanud meid ümbritsevaid inimesi ja nähtuseid hinnanguid andmata.

 

Nii mõnigi “Roaldi nädala” saade rääkis sel hooajal õnne ja tasakaalu leidmisest siin elus. “Õnnel ja elamise kunstil on mõistagi sada nägu. Ja mõni neist päris naljakas ja tuleb tunnistada, et saatejuhina on mul alati olnud suur rõõm tuua teieni ka selliseid lugusid,” meenutab Roald Johannson ka selle kevade lõbusamaid seiku.

 

Näiteks käis Roald uurimas elu võimalikkust maal ning külastas naisi, kelle mehed veedavad nädalaid oma perest eemal, et teenida Soomes elatist. Ta tegi tutvust eesti kloostrieluga, sai tuttavaks peredega, kes kasvatavad mitmikuid ja viis end kurssi Tallinna kireva rannakultuuriga.

 

Nii mõnigi “Roaldi nädala” kevadhooaja saade puudutas televaatajaid sügavalt ning sai palju tagasisidet. Ohtralt emotsionaalset vastukaja said näiteks saated depressioonis Eestist ja Tallinna tänavatel elavatest lindpriidest.

 

 

Erisaade “Roaldi kevad” on Kanal 2s täna kell 20:30, kohe pärast “Kuldvillakut”.