Kanal 2 saates “Viimane võmm” uurisid Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ja tema partner Anders Prikk (Robert Annus) pimeda mehe poja mõrva. Uurijad avastavad, et mõrvatu ei pruukinud aga sugugi olla see, kelleks teda peeti. Mikk on ärevil, sest tema abikaasa soovib temaga koos õhtustada. Romantilised plaanid kukuvad aga kolinal kokku kui abikaasa Laura paneb lauale lahutuspaberid.

Järve kaldalt leitakse uppunud peahaavaga noormees, kes osutub pimeda majaomaniku (Tõnu Mikiver) pojaks. Uurijad Kotkas ja Prikk avastavad, et isa ja poja omavahelised suhted olid olnud halvad, kuid just hiljuti oli väidetavalt verevähki põdev poeg isaga üle pika aja taas kontakti võtnud. Hukkunu mobiiltelefoni positsioneerimine muudab juurdluse tõeliseks mõistatuseks ja kahtlusaluste ring kasvab iga hetkega...

Mikk on ärevil, sest abikaasa Laura (Tiina Mälberg) kutsub ta õhtusöögile. Kui selgub, et Laura tahab lahutust, on Mikk murtud mees. Tal ei ole oma naisele tegelikult midagi ette heita, Laura pidigi oma eluga edasi minema... Kas ta ka ise seda suudab? Üks asi tuleb siiski välja selgitada: kas patoloog Mõisnik (Jaanus Rohumaa), kes on viimased 15 aastat Laura elukaaslane olnud, armastab ikka naist nii palju kui tema?  

Tänases episoodis teevad külalisnäitlejatena kaasa Piret Krumm, Tõnu Mikiver, Priit Loog jpt.

Üllar Saaremäe, Robert Annus, Jaanus Rohumaa, Tiina Mälberg, Ülle Lichtfeldt, Saara Kadak, Carmen Mikiver ja paljud teised Eesti tippnäitlejad põnevas kodumaises krimisarjas "Viimane võmm" juba teisipäevitikell 21:30 Kanal 2s.