Kanal 2 talendisaade „Väikesed hiiglased“ saab täna suurejoonelise lõpplahenduse, kui 10 000 euro suurust stipendiumit lähevad püüdma Danieli Tegijad, Hanna Haruldased ja Getteri Geniaalsed. Otsustavas finaalsaates saavad sõna ka televaatajad, sest võitja selgub telefonihääletusega!

Märtsis viie võistkonnaga alustanud „Väikesed hiiglased“ on võlunud televaatajaid siiraste väljaütlemiste, naljakate tähelepanekute ja meeldejäävate laulu- ja tantsunumbritega. Kohtunike punktid on finaali viinud kolm võistkonda, mille kapteniks on lauljad Daniel Levi Viinalass ja Getter Jaani ning näitleja Hanna Martinson. Tiimid panevad finaalsaates kõik mängu, sest kõik osalejad näitavad oma talenti üksiknumbrites, aga saates on oodata ka vägevaid duelle.

Finaalis saavad kõikide tiimide lauljad, tantsijad ja minitalendid esitada oma individuaalsed numbrid. Lisaks sellel astuvad lavale ka täies koosseisus Danieli Tegijad, Getteri Geniaalsed ja Hanna Haruldased, haarates ühte numbrisse nii lauljad, tantsijad, minitalendi ja ka kuulsad kaptenid.

Tõelist näitlejameisterlikkust, musikaalsust ja tantsuoskust näitavad täna „Väikeste hiiglaste“ minitalendid Kristen, Kaur ja Anna-Liisa. Härrasmehelik Kristen elustab legendaarse näitleja Endel Pärna, võluv Kaur näitab Desperaadona oma kitarrimängu oskusi ja siiras Anna-Liisa paneb terve saali heldima oma tantsu- ja laulunumbriga.

Finaalsaatele paneb otsustava ja lõbusa punkti minitalentide viktoriin, mis toimub veidi teises võtmes. Viktoriiniküsimusi ei esita mitte saatejuht Tambet Tuisk, vaid pesamunad ise.

Milline tiim võidu koju viib, sõltub tänases finaalis vaid televaatajatest. Saate alguses nullitakse senised skoorid ja avatakse telefoniliinid, et televaatajad saaksid oma lemmik-võistkonna poolt hääletada.
Hanna Haruldased – 900 7701
Danieli Tegijad – 900 7702
Getteri Geniaalsed – 900 7703
Kõne hind 0.95€/kõne
 
„Väikeste hiiglaste“ suur finaal algab Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast „Reporterit“.