Mis ühendab staarkoduperenaist Kaberneest või fitnessikuningannat Elvast? Need on vaid kaks pöörast tegelast Kanal 2 hoogsas naljasaates „Suur komöödiaõhtu“, mis stardib juba täna õhtul kell 20:00.
 
Hele Laks, Suzi Vesik, Herbert Ving ja paljud teised kirevad tegelased hakkavad juba täna õhtul omavahel mõõtu võtma Kanal 2 „Suures komöödiaõhtus“, et selgitada välja eestlaste uus naljalemmik. Võrratult humoorikad näitlejad Merle Palmiste, Mirtel Pohla, Tõnis Niinemets, Juss Haasma, Argo Aadli, Mart Müürisepp ja Kaisa Selde on nädalaid proove teinud ja tulemuseks on kõige pöörasemad tegelased, keda Eesti tele-ekraanil nähtud. Iga nädal langeb üks neist väljamõeldud tegelastest välja, kuid et kaotajaid ses mängus pole, jäävad saatesse alles kõik näitlejad, kes uuel nädalal juba uue rolliga üllatavad.
 
Täna alustav „Suur komöödiaõhtu“ pakub aga palju muudki. Tiit Suka juhtimisel panevad näitlejad end proovile erinevates ülesannetes ja publiku ette tuuakse kõige ootamatumad sketšid. Tõe ja väljamõeldise piirimail kõiguvad ka „Suure komöödiaõhtu“ libauudised.
Kanal 2 kevadine suurprojekt sünnib koostöös Soome MTV3 ülimenuka nalja-showga „Putous“, mis on sealpool lahte juba seitse hooaega vaatajarekordeid püstitanud.
 
„Suur komöödiaõhtu“ alustab Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast Reporterit!