Tänane „Südamesoov“ räägib raske haiguse teekonna läbi käinud Revo loo, kes leidis raja tervenemiseni läbi suure isikliku pingutuse, kui tegi elus kannapöörde ning jagab nüüd kogemusnõustajana õpetussõnu ka teistele.
 

Neli aastat tagasi sattus Pärnu mees Revo ootamatult haiglasse tõsise rauapuuduse tõttu. Arstid ütlesid, et seda esineb inimestel tihti ja soovitasid tal teha üks korralik tabletikuur. Tabletikuur andis tulemust ning Revo jätkas kurnavat 24/7 töötava mehe elustiili. Aasta hiljem selgus, et raud kaob tema kehast siiski jonnaka järjekindlusega. Uuesti arstile minnes diagnoositi Revol maohaavad.

 

Paar nädalat hiljem selgus, et tegemist on millegi palju hullemaga. Revol oli halvaloomuline maokasvaja. Nii noorel mehel ei osanud keegi seda kahtlustada ja ka Revo esimene reaktsioon oli, et kas ta kolme nädala pärast ikka reisile saab minna. Reaalsus jõudis mehele kohale nädala pärast, mil tuli minna operatsioonile. Operatsioonil eemaldati kogu tema magu ning sellele järgnes raske ja kurnav keemiaravi. Revot innustas võitlema talumatu mõte sellest, et mis saab siis, kui tema kahel väikesel lapsel ei ole ühel päeval enam isa. 

 

Revo lülitas oma igapäevaellu Hiina meditsiini praktikad, muutis kogu oma menüü ja müüs maha oma ärid. Olles oma eluga jõudnud justkui uuesti nullpunkti, tuli hakata väga hoolega oma keha kuulama ning sellest lähtuma. 

 

Tänaseks on Revost saanud kogemusnõustaja, kes aitab läbi oma loo saatusekaaslastel  hakkama saada. Kuidas säilitada lootus ja uskuda sellesse, et iga inimene saab enda ravile ise kaasa aidata? Need mõtted viisid Revo uuesti kooli ning avasid talle ka toitumisnõustaja kutsumuse.

 

„Südamesoov“ avab inimeste lugusid ja teeb heategusid Kanal 2-s neljapäeval kell 20:00.