Tänane „Saladused“ toob kell 21:00 Kanal 2 ekraanile ajastutruu loo nõukogude aja võimust ja viletsusest, kus isikliku kasu nimel reedeti põhimõtted ja lähikondsed.
 
Aasta on tänasel „Saladuste“ lool 1951 ning tegevuspaigaks teater, kus  peale etendust hargnevate sündmuste järel on hommikuks üks näitleja arreteeritud ning äraandja võib olla ükskõik kes peategelase neljast kolleegist. Lugu jutustab juba 80aastane Heljo, kellel  nüüd sealsamas teatrisaalis  kõik sündmused  peas lahti hargnevad. Ta mäletab selgelt päeva, mil laval oma kolleegidega „Libahunti“ mängisid. Lahkarvamused olid tihedal tööperioodil kerged tekkima, lisaks toetasid seda kõike ka ärevad ajad. Ja siit hargnebki keeruline lugu, kuhu on segatud salasuhted, kannatamine, truudus parteile ja isiklikud huvid. Kes on kes, keda usaldada ja keda mitte, kõik see saab selgeks Heljo peas nüüd 65 aastat hiljem, mil ta loole tagasi vaatab.
 
Nagu „Saladustele“ omane, põhineb ka tänane saade tõestisündinud lool. Tõetruu tulemuse saavutamiseks valiti võttepaigaks Kohtla-Järve kultuurihoone, mis valmis 1952. aastal ja on tänaseni suurepärane näide sõjajärgsete aastate nõukogude neoklassitsismist, nii väljast kui ka seest. Tulemusena jõuab ekraanile lugu, mis annab võimaluse aastakümneid ajas tagasi reisida ja mitte vähemoluline roll pole selles ka tõeliselt hingestatud näitlejatöödel (Klaudia Tiitsmaa, Andres Oja jt.).
 
„Saladused“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:00, kohe pärast „Suurt lotokolmapäeva“