Pühapäeval,1. septembril kell 20:35 alustab Kanal 2 sügishooaega fenomenaalse draamasarja „Sajandi armastus“ esilinastusega. Suurlavastuse peaosas on selle suve üllatus-hiti “Tuhat ja üks ööd“ karismaatilise peategelase Onurina tuntud tippnäitleja Halit Ergenç.

“Sajandi armastus” on tõestisündinud lugu kõikvõimsa sultan Suleiman I ja haaremi-orjatar Alexandra armastusest, mis sõna otseses mõttes muutis maailma ajalugu.Täna elab sellele suurlavastusele kaasa juba üle 200 miljoni vaataja rohkem kui 50 riigis. Liialdamata võib öelda, et sarja fenomenaalne populaarsus on väljunud tavalise telesarja raamidest – Kreekas pani piiskop selle kirikuvande alla, Türgis on peaminister selle vastu teravalt sõna võtnud ja mõnel maal on kohalik parlament kaalunud koguni “Sajandi armastuse” keelustamist.

Ukraina külast röövitud kaunitar Alexandra on otsustanud pigem surra kui leppida eesootava orjapõlvega Türgi sultani haaremis. Samal ajal kui Alexandrat ja teisi tüdrukuid vedav laev üle Musta mere Istanbuli poole seilab, saab vaid 26-aastane troonipärija Suleiman I teate oma isa, vana sultani surmast. Suleimanist saab Türgi ajaloo legendaarseim, kõige kauem troonil püsinud ja enim maid vallutanud sultan – tippaegdel oli tema võimu all pool Euroopat.

Röövitud Alexandra, kelle pere kallaletungi käigus tapeti, võitleb kogu jõust vangistuse ja kõige sellega kaasneva vastu. Naise mässuline meel varjab aga terast taipu. Kui Alexandra saab teada, et armuke, kes võidab sultani südame ja sünnitab talle poja, omandab mõjuvõimu, millesarnast pole ühelgi naisel maailmas, on tema otsus selge: just temast saab sultani ametlik naine, laste ema ja riigi kaasvalitseja!

“Sajandi armastuses” käivad võimumängud nii poliitika tasandil kui ka Suleimani haaremis, kus iga naine võitleb sultani tähelepanu ja oma positsiooni eest. Sellesse maailma kuulub raha, võim, salakavalad mürgitamised ja verised sõjaretked, aga ka armastus, armukadedus, intriigid, luksus ja suhtedraamad.

Tõestisündinud lool ja ajaloolistel isikutel põhinev hiiglasliku eelarvega toodetud “Sajandi armastus” on suurejooneline kvaliteetsari, mis võtab hingetuks oma valguse ja varjude, lõpuni läbimõeldud karakterite, eriliste ja hinnaliste kostüümide, tuledesära ja lummava muusikaga.

Tõestisündinud lool põhinev kirglik suurlavastus “Sajandi armastus” jõuab Kanal 2 ekraanile pühapäeval, 1. septembril kell 20:35, kohe pärast “Suvereporter+”.

Külasta "Sajandi armastuse" erilehte SIIN!
Facebook'i fännileht asub SIIN!