Kanal 2 ekraanile jõudis krimisarja “Rizzoli ja Isles” uus hooaeg. Hoogsa põnevussarja kangelannad Rizzoli ja Isles püüavad lahendada uskumatuid kuritegusid, mida aina enam mõjutavad ka nende isiklikud sõprussuhted.

“Rizzoli ja Isles” on krimisari Bostoni politseijaoskonna uurijast Jane Rizzolist (Angie Harmon) ja kohtuarstist Maura Isles’ist (Sasha Alexander), kes erinevad teineteisest nagu öö ja päev. Itaalia-Ameerika segaperekonnast pärit Jane on temperamentne, äkiline, hulljulge ja ettearvamatu. Tema parim sõbranna Maura on aga laitmatu väljanägemisega “Surnute kuninganna”, kes võiks ka vabalt elava leksikoni tiitlit kanda. Hoolimata erinevustest moodustavad need kaks äärmiselt vastandlikku naist suurepärase tiimi, kelle käes ei jää lahendamata isegi kõige meisterlikumalt sooritatud veretööd.

Uue hooaja avaosas on Jane Rizzoli ja Maura Isles’i sõprus väga õhukesel jääl, kuna Jane oli sunnitud tulistama Maura bioloogilist isa, gangster Paddy Doyle'i. Ühtlasi on Jane Rizzoli selle eest sisejuurdluse tulipunktis.

"Rizzoli ja Isles" on Kanal 2 eetris kolmapäeviti kell 22:30.