Täna kell 20:00 viib Kanal 2 saade „Pöörased üheksakümnendad“ tagasi aega, mil tänane hitimeister Sven Lõhmus alles unistas kuulsusest. Saame teada, millise hinnaga sündis Mr. Happyman ja kuidas said noortest poistest karmid konkurendid tollases pöörases muusikaelus.
 
90ndate muusikaellu tekkis pidevalt uusi nimesid ja selles tuules otsustasid kaks Türi poissi, Sven ja Sulev Lõhmus, et nemadki tahavad sellest melust osa saada. „Ma olin ükstapuha mida nõus maksma selle eest, et kasvõi ühe korra mu laulu keegi kuskil raadios mängiks,“ tunnistab tänases saates Sven Lõhmus. Nii sündiski Mr. Happyman, mida poisid rahastasid maatöödel teenitud rahaga. „Peedipõld oli meie tulu allikas,“ avaldab Sulev Lõhmus tänases saates.
 
Mr. Happyman avas poiste jaoks uue maailma ja tabades rahva ootusi sündis varsti teinegi lemmik Black Velvet. Taas kiljusid tüdrukud ja massid voogasid poistebändi kontserdile. „See mass ja see tunne oli nii võimas, et tantsusammud kippusid ära ununema,“ võtab oma esimesed lavakogemused kokku Black Velvetiga püünele astunud Lauri Liiv.
 
Tänases saates meenutavad toonased algajad nii kuulsuse magusat kui ka mõrudamat poolt. Populaarsus tuli küll kiiresti, aga sama kiiresti kogeti ka tagasilööke, sest konkurentidele tundmatute poiste menu ei meeldinud. Mis paneb Sven Lõhmust täna tõdema, et 90ndad ei olnud sõbralik aeg, selgub juba täna õhtul!
 
„Pöörased üheksakümnendad“ uus osa on Kanal 2s täna õhtul kell 20:00